Face Yoga Challenge #19

Træn Med Mig I Senses

Efter mere end 5 måneder uden at undervise, er jeg nu endelig tilbage på holdplanen i Senses efter Corona og sommerferie. Jeg har været personlig træner i over 10 år og har ved siden af arbejde og bøger undervist i Senses siden 2013. Jeg underviser Cardio Core som jeg fik love at udvikle og bygge op og siden jeg startede, samt Cardio Core Floor, som kommer tilbage på holdplanen når vi kan bruge udstyr på en sikker måde på trods af covid.

Cardio Core laver vi en blanding af intervalløb på løbebånd og styrketræning på gulvet. Det er høj intens intervaltræning (HIIT) som rykker din form og forbrænding hurtigt. Alle kan deltage da intensiteten kan tilpasses dig individuelt og så er det hårdt men sjovt undervejs. Jeg ser helst at du fortryder et par gange mens du er der, og kan mærke det i kroppen et par dage efter;) Det er succes-kriteriet haha.

Jeg har faste hold hver lørdag 9.30 og hveranden søndag. Der kan være ændringer og jeg kan tage nogle vikartimer, så hold øje med holdplanen her. Vi kører med nedsat antal på holdene her i disse tider, så husk at booke i god tid.Billede fra før Corona, nu holder vi naturligvis AFSTAND!;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Face Yoga Challenge #19