Træn Med Mig I Senses

GIVE AWAY – Gua Sha, Face Roller, Squalane & Naturlig Beauty Bog

GIVE AWAY – Gua Sha, Face Roller, Squalane & Naturlig Beauty Bog

Så er det blevet tid til en Give Away af nogle af mine yndlings Beauty Tools, dette er i samarbejde med Calmlish som også kom med 2 skønne opskrifter til min bog Naturlig Beauty.

Hvis du bare vil have lidt mere glød, forkæle din hud, af med spændingshovedpine og i det hele taget løfte dit udseende lidt op efter et meget langt forår og sommer med Corona (kan sætte sine spor i alles face!). Så det er dette den ultimative pakke til dig:) Vær’ med i konkurrencen på min IG, følg link her, vi udlodder 2 sæt, så ét til dig og din beauty bestie.

GIVE AWAY INDEHOLDER:

  • 1 Lift Gua Sha
  • 1 Glow Face Roller
  • 1 Squalane Olie
  • 1 eksemplar af Naturlig Beauty

For mig har jeg særligt brugt denne Gua Sha og Face Roller imellem øjnene, hvor jeg har en tendens til at spænde meget op når jeg arbejder og stresser lidt. Samt kæberne! Jeg har også givet læberne en ordentlig tur for at beholde min fylde<3 Du kan læse yderligere info om alle produkterne i pakken nedenfor, enjoy… #bestainable

LIFT GUA SHA MOOKAITE

Lift Gua Sha formen dækker alle de vigtigste Gua Sha teknikker. Det er derfor, at den er den perfekte – alt i én Gua Sha. Den er lille, nem og super handy at bruge, og giver dig et friskere ansigtet på blot få minutter. Denne Gua Sha form er udviklet til de lidt mere avancerede lifting teknikker, heraf navnet “LIFT”.

MOOKAITE En vild krystal fra Australien, der varierer i farverne beige, hvid, gul, lyserød, lilla og rød. Mookaite bruges i krystalterapien til at holde vores sind evigt ungt og derved også vores krop og hud. Bemærk at alle vores sten er unikke og derfor vil der være variationer i farve, form, struktur, overflade etc.

GLOW ROLLER OBSIDIAN

Glow rolleren har vi skabt til at give ekstra glød og liv i huden på blot få minutter. Den er super nem og hurtig at bruge, fx om morgen hvis du har brug for “vække” huden blidt og kærligt. Det er en alt i én rulle, der både sætter gang i blodcirkulationen med sin teksturende og fjerner væskeophobninger med sin glatte side. Glow Rolleren er lavet af ægte krystal og af nikkelfri metal. Den har 2 ender; Den ene ende er glat, og den anden har tekstur.

TEKSTUR-DELEN Bruges de steder, hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen. På denne måde kommer der ekstra næring til huden og en øget glød. Brug tekstur-delen der, hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv, som f.eks. over panderynken, kragetæerne, gamle acne ar, hals og hage.

DEN GLATTE KRYSTAL Bruges til blid lymfedrænage samt mod ømme ansigtsmuskler, og til at køle huden ned, efter du har brugt tekstur-delen. Lymfedrænage hjælper lymfevæsken kærligt på vej i den rigtige retning. Den fjerner væskeophobninger og affaldsstoffer fra ansigtet, og giver et rent og klart udseende. Når du afspænder ømme muskler i ansigtet, forebygger du rynker, idet de opstår af gentagne spændinger i ansigtet.

OBSIDIAN Giver huden ekstra beskyttelse mod stråling og forurening både energimæssigt, følelsesmæssigt og fysisk. Den er til dig, der er stresset og sidder mange timer bag skærmen. Denne vulkanske sten bruges mod stress, spændinger og de fysiske stagneringer, der sker i huden som resultat af ophobede spændinger. Bemærk at alle vores sten er unikke og derfor vil der være variationer i farve, form, struktur, overflade etc.

SQUALANE

Squalane udvundet af græske oliven. Squalane er en naturlig bestanddel af hudens beskyttende fedtlag, og er derfor en olie alle kan bruge og har gavn af. Squalane virker beskyttende og blødgørende på huden og tilstopper ikke porerne. Den efterlader huden silkeblød “plump” men uden at virke fedtet. Brug et par dråber til din gua sha facial.

NATURLIG BEAUTY

Min første bog fyldt med naturlige og bæredygtige opskrifter på Beuaty produkter du selv kan lave hjemme. Læs mere om bogen her hvis du har lyst:) #naturligbeauty

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træn Med Mig I Senses