GIVE AWAY - Challenge Metoden

2021 Challenges

Nyt år, nye Challenges!

Så fik vi gennemført 2020, og jeg håber naturligvis, at i alle er kommet sunde og raske igennem. Alt har været underligt og vendt op og ned, så har udfordringer og selvudvikling ikke lige ligget i toppen af prioriteringslisten, så forstår jeg det fuldt ud. 2020 var en udfordring i sig selv, but we did it!

Dette bliver en lang intro, så vil du direkte til årets første Challenges, så scroller du bare forbi her haha.

I marts 2020 udgav jeg bogen Challenge Metoden. For at kunne skrive den, har jeg brugt mange år og gennemført utallige challenges. Da den udkom, var vi både 2 uger inde i vores første lockdown (nogensinde) og jeg var ærlig talt også en smule “Challenge Hungover”, det var svært for mig at finde motivationen til flere lige der. Om det var pandemien eller at jeg følte jeg havde lavet så mange de sidste år ved jeg ikke helt. Men hele 2020 var en lang udfordring. For mig handlede det virkelig om, at mærke efter og gøre hvad end der skulle til for, at komme igennem så sund og stærk som mulig (særligt mentalt). Satte ikke super høje mål, ville bare have så få breakdowns og håbløse dage som muligt haha.

Udover mit fuldtidsjob og udgivelse af min bog, lykkedes det mig at få skrevet yderligere 2 bøger. Den ene som ghostwriter og den anden sammen med nogle andre rigtig seje kvinder, som udkommer til marts i år. Men jeg var langt fra så produktiv som jeg ville have været under “normale” omstændigheder, har set rigtig meget Netflix og gået mange kaffeture. Det betød at nogle af de ting jeg havde troet jeg ville arbejde på, bare ikke blev en realitet, jeg havde simpelthen ikke energien og ideerne.  Én af de ting er bloggen her, og alle de challenges jeg gerne ville prøve af i 2020.

Vil dog sige, at den rygrad jeg har bygget op på baggrund af alle mine udfordringer, og den viden jeg har fået om mig selv og hvad gode vs. dårlige vaner giver mig, har været en enorm gave under en pandemi og hjemmearbejde siden marts. Jeg begyndte at meditere hver frokost, spiste mere intuitivt, da jeg ikke skulle følge noget reelt skema. Jeg var inde i min troldehule i flere dage uden at lave det store, men OGSÅ uden at have dårlig samvittighed. Jeg har rykket rundt i min lejlighed 4 gange, brugt mit feriebudget på at købe alt fra min “shoppeliste”, (en liste jeg havde lavet i 2019 over ting jeg manglede eller gerne ville udskifte efter min 12 måneders ZERO SHOPPING Challenge). Brugte tid på mig selv og mine nære relationer og RIGTIG MEGET INSTAGRAM. Så meget at jeg tog en 12 dages kold tyrker op til nytåret haha. 

Men da 2021 endelig kom og vi kunne afslutte 2020, begyndte jeg at tænke over “hvad fanden der nu skal ske”. Kalenderåret skifter, men det gør situationen ikke rigtig. Vi har ikke turde ligge nogle planer ud i fremtiden, så der er i princippet ikke meget at se frem til lige pt. Hvilket kan virke deprimerende, eller befriende. Jeg har vænnet mig mere til tanken om, at vi ikke aner hvordan landet/verden ligger om 2-3 måneder. I 2020 havde man på en eller anden måde hele tiden håbet, aftaler blevet rykket, rykket igen og så aflyst eller ændret til en mere Corona venlig version. Nu er der bare ikke noget at aflyse eller rykke haha, i hvert fald ikke for mig. Men jeg er kommet mere på plads i situationen, og savnede en del af mig selv, savnede at blive udfordret og at skabe lidt forandring i mit liv med mine Challenges. Så nu er jeg klar igen, og hvis du er med mig så kommer der her noget inspiration til at kickstarte 2021 med en udfordring:

2021 Challenges:

 • SECONDHAND SHOPPING CHALLENGE
  KUN shoppe genbrug i hele 2021! Efter et år med onlineshopping (fik i hvert fald indhentet det tabte for 2019), har jeg allieret mig med Hosannah, en super sej kvinde jeg “lærte at kende” via IG, og som har dedikeret sig til second hand fashion. Hendes IG handle er fashthrifts og hun har lovet at hjælpe mig (og jer der vil lege med) igennem. Så det kommer der flere blogposts om. Eneste jeg stadig må købe (hvis jeg seriøst mangler) er undertøj og træningstøj/sko. Har en masse, så regner ikke med at det bliver et issue lige nu.
 • MINIMALIST CHALLENGE LIGHT
  Jeg har før lavet en mere intens Minimalist Challenge som du kan læse om her. Men denne er en light udgave, alle kan være med i og starte i dag, i morgen eller når det passer. Hver dag skal jeg skille mig af med én ting i mit hjem. Planen er at se hvor længe jeg kan blive ved, og lave en konkurrence med dem som deltager i vores Challenge Metoden Facebook Gruppe🙂 Du kan se de 4 ting jeg skal af med her d. 4. januar på billedet nedenfor.
 • 15 MIN. YOGA DAGLIGT
  Denne challenge vil jeg kører hele januar (som vi jo alle ved føst starter i dag den første mandag i året haha). Jeg bruger app’en Down Dog, og det er mest fordi jeg sidder SÅ meget ned i løbet af dagen og hurtigt bliver for doven til at lave noget som helst. Men efter 15 minutters yoga er jeg varm. Så kan det være der bliver trænet mere? Men ellers er 15 minutters yoga bare målet.
 • DRY JANUARY
  En klassiker og en udfordring jeg også klarede i 1019. Januar uden alkohol, det burde jo være nemt nok, når ingen barer eller restauranter er åbne haha. Men samtidig også noget af det eneste vi har tilbage og escape virkeligheden med (sagt i sjov selvfølgelig). Men jeg giver det et skud ligesom jeg gjorde tilbage i 2019, husker hvor dejligt jeg havde det når der ikke går dage spildt med tømmermænd:)
 • NEWSLETTER CLEANSE
  Denne challenge er blevet tilføjet af et medlem i Facebook gruppen, og den er genial! Nu hvor jeg ikke skal shoppe andet end secondhand men er blevet tilmeldt ca. 1 million nyhedsbreve efter et år med onlineshopping, så er det på tide at få afmeldt dem:)!!! Jeg tager dem bare en ad gangen, som de dumper ind i min indbakke tænker jeg!

Hvis du har lyst til at deltage eller få opbakning, inspiration og motivation. Så kan du følge med på min IG eller joine Challenge Metoden FB gruppen her. Der kommer også flere challenges i løbet af året, og du er velkommen til at komme med udfordringer vi andre kan hoppe med på:)

GODT NYTÅR!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY - Challenge Metoden