2021 Challenges

BESTAINABLE DAILY 12/1- Daily Blogposts i 2021

Absolut ingen har spurgt, og jeg kan ikke garantere kvaliteten af det daglige indhold. Jeg har nu i flere år ville gøre mere ved denne blog/site, men hele tiden nedprioriteret det for andre projekter. Fik færdiggjort en bog i 2020 og skrevet yderligere 2, så synes der er blevet skrevet rigeligt, men vil gerne dele mere i det her univers, som startede det hele.

Bestainable var/er mit lille frirum til at dele bæredygtige tips og tricks, motiverer andre der har lyst til at ændre vaner derhjemme og dele flere opskrifter og naturlige beauty tips, som nok er min største hobby. Mest af alt vil jeg gerne holde mig i gang med at skrive fordi jeg kan li’ det, og ikke fordi jeg har en deadline. Det er oftest deadlines der får mig igennem, og når jeg ikke har det på en blog (for who cares haha), så udskyder jeg det gerne for en netflix aften eller et mini rave foran spejlet.

Det er derfor mest af egoistiske årsager, at jeg vil comitte mig til at få lavet et blogpost dagligt, i hvert fald nu hvor landet alligevel er lukket ned, og det med at motiverer sig selv virkelig kan gå op og ned.

Under corona har jeg levet mindre efter mine bæredygtige værdier end jeg plejede. Den har stået på mere take-away, hvilket betyder mere skrald. Jeg har handlet mere på Nemlig end i Løs Market og det har irriteret mig. Derfor tænkte jeg, at en daglig lille blogging session kunne hjælpe med, at holde mig selv lidt i nakken. At forsøge at vende mere tilbage til mine værdier, og følge samt dokumentere udviklingen. Kan lyde lidt “kære dagbog”s-agtigt, men hvem ved hvad det kan udvikle sig til haha.

Der vil stadig komme længere blogpost med mere samlet info og tips. Men tror også nogle gange, at lidt info hist og her kan være nemmere at tage ind. Og hvis man ikke skulle starte en daglig blog, når man er en 33-årig single der lever med sine planter og arbejder hjemmefra på 10. måned, hvornår så??? Måske vi er ude i en bæredygtig udgave af Bridget Jones? #likeogsubscribe (jeg arbejder by the way med Youtube til dagligt, så det er en arbejdsskade)!.

Bestainable Daily 6/1-2021

I dag har jeg arbejdet 80% af tiden fra sengen, dyrket yoga i min “frokost pause” OG lavet meal prep til de næste 3 dage. Er ok stolt af mig selv, da mit Wolt forbrug har været lidt på det høje gear i 2020. Jeg er ikke stolt af at indrømme at der har været i hvert fald 2 dage i 2020, hvor jeg fik leveret mad 2 gange i løbet af dagen. Jeg spiser 90% vegansk herhjemme, får kød 1 gang om ugen og spiser egentlig hvad jeg har lyst til når jeg er ude (kan i huske dengang man kunne gå ud og spise mad? Ingen opvask!).

Jeg har gang i en del Challenges her i år, dem kan du læse mere om her. Har klaret yogaen, undgået alkohol, fundet en ting i mit hjem jeg gerne vil af med/donere væk OG afmeldt mig 3 nyhedsbreve. So far so good!!! Har også set en del YouTube tutorials og testede nogle Hair Wavers! Du kan se resultatet i min story på IG haha.

Håber i vil læse med, lover det ikke bliver ligeså langt og lixtallet bliver ikke højt. Bæredygtighed skal være, sjovt, sexet og NEMT<3 #bestainable

2 kommentarer

 • Lyder helt fantastisk med en bæredygtig udgave af Bridget Jones! Hæhæ 💛🔥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Haha måske dating updates er lidt langt ude i fremtiden sådan som situationen er lige nu, men who knows;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2021 Challenges