BESTAINABLE DAILY 12/1- Daily Blogposts i 2021

Bedste App’s Til Dine Nytårsforsæt – Bestainable Daily 7/12-2021

Motivation kan kommer og går, og jeg personligt kan på ingen måde regne med at min motivation vil række ligeså langt som det vil tage mig at nå mine mål. Så er der ens rygrad, den kan man træne stærkere, men min er ikke i topform pt. ovenpå et turbulent år (som åbenbart fortsætter). Til gengæld er jeg lidt af en elektronik nørd, jeg elsker gadgets og jeg ELSKER apps, apps der kan gøre mit liv nemmere! Du finder ikke mange spil på min telefon, men jeg har testet SÅ mange apps! Alt fra træningsprogrammer, to-do-lister, forskellige kalender apps, selvhjælps apps, you name it.

Nogle har jeg brugt i den test-periode man kunne få gratis og så slettet dem bagefter, men nu har jeg fundet en håndfuld apps, som har boet på min telefon i meget lang tid (flere år for et par stykker). Det er ikke altid jeg er religiøs med at bruge dem, men når jeg skal “tilbage på hesten”, så kan jeg godt lide at have et overblik, følge mine fremskridt og kunne klikke ting af jeg får udført i løbet af dagen/ugen/måneden.

SÅ, lad mig præsentere dig for mine TOP 5 App’s til at nå dine mål:

STREAKS
Streaks er en app, hvor du kan sætte alle former for mål eller vaner du vil henholdvis begynde på eller stoppe med. Det er den ultimative app, hvor du kan have alt samlet ét sted, og bare klikke af. Det er et nice layout, meget simpelt og du kan ændre farverne efter dine egne æstetiske præferencer. Jeg har alle vaner plottet ind, du kan have helt op til 12. Jeg plotter også gerne nogle meget nemme ind, for at føle, at jeg altid når et eller andet haha. Hvis jeg kun kunne vælge én app, ville det være den her.

3 GOOD THINGS
En mega simpel app, som bare minder mig om at skrive 3 gode ting der er sket den dag, bare for at holde optimismen oppe. I dag var det f.eks.
– Spildte ikke kaffe ned af mig selv på noget som helst tidspunkt
– Fik princip layout til kommende bog, MEGA FLOT
– Startede dagen med arbejde i sengen YES

NOTION
Notion er min to-do liste app og notes app. Selvom jeg også bruger noter på telefonen, så er den lidt mere rodet, hvor Notion er hvor jeg samler alt og danner mig et ordentligt overblik. Der mulighed for, at customize dine sider/lister med farver og billeder, så det hele er lidt mere indbydende. Det kan være lidt kompliceret at sætte sig ind i til at starte med, så er det ikke noget du gider bruge tid på, så brug noter på din telefon ivstedet, der kan både skrives noter og laves lister også. Jeg skriver gerne mine langsigtede mål ned, samt lister for job, bøger jeg arbejder på, bloggen her og så meget andet. Jeg er en liste-pige:)

TRÆNING & MEDITATION
Ved ikke om træning og meditation er noget der er på din liste over nytårsforsæt, men det skader aldrig og giver indre velvære til at klare alt andet på to-do listen, så de kom med;)

Jeg har forsøgt at meditere i mange år, lavet flere challenges, men uden at kunne få det til at holde. Så kom Breethe. Har prøvet forskellige, Calm (også god), Headspace (der startede jeg) men Breethe fik mig til at købe et årsmedlemskab der udløber her i januar (forlænger nok). Der skulle åbenbart en pandemi og et lille heartbreak i 2020 til at få mig rigtig hooked. Jeg mediterede HVER DAG i 6 måneder til frokost (har arbejdet hjemme siden marts), og nu gør jeg det i hvert fald 3-4 gange om ugen. Det er sandt hvad de siger, det er når man ikke føler man har tid og overskud, at man har mest brug for det. Det gælder om lige at finde den instruktør man kan lide, nogle stemmer driver mig til vanvid, men har været mega glad for deres Hypnoterapi, mit “inner child” er virkelig blevet healet i år, yay me. (disclaimer: Ikke altid jeg bruger app’en, har også testet andre app’s og brugt YouTube, bare lige så i ikke tror jeg lyver, når i kan se dataen på billedet haha)

Træningen var en anden sag, har aldrig været så doven i mit liv som i 2020, og jeg arbejder som træner! Så der er vitterligt ingen undskyldninger fra min side, andet end jeg bare f*cking ikke gad. Så jeg besluttede mig så at starte roligt med yoga. Prøvede de lange sessioner, men gav op halvvejs på mange apps. Men så fandt jeg DOWN DOG. Den er simpel, nem og du kan køre virkelig korte sessioner med fokus på hvad du ønsker. For mig er det ofte hofte fleksibilitet, jeg er meget stiv, selvom jeg også er uddannet yoga instruktør (det gør dig ikke til et slangemenneske desværre). Down Dog har flere apps, og fordi jeg blev sådan en fan af deres yoga, købte jeg de andre, så nu bliver der også lavet lidt workouts hist og her. Har også fået lidt mere rygrad med hjemmetræningen, så det er ikke så slemt som det var for nogle måneder siden;) Underviser selv Live på Senses Live Stream hver lørdag. Så hvis i vil kan i hoppe med der.

CALENDAR
Vi har den alle sammen, du behøver ikke downloade den, du åbner bare din skønne kalenderapp og går i gang. Det handler om planlægning. Mål og to-do lister er smarte, men ikke hvis du ikke plotter tid ind i din kalender til at få dem gjort. Siger måske sig selv. Men ligesom du skriver kaffeaftaler, tandlægen og babyshowers ind, så skal dine mål også have deres prioriterede tid. Det er ikke raketvidenskab, men godt at gøre til en vane. Jeg har oprettet en privat kalender, da min Gmail kalender er koblet op til mit arbejde, så de ved hvornår jeg ville være fri til møder osv. Synes måske ikke de behøver vide hvornår jeg har planlagt meditationer, vasketøj og breakdowns (yes, jeg har haft plottet breakdowns i min kalender, det var en lidt hård periode, men vi er videre haha).

Håber dette var en hjælp, blev grebet af stemningen og det blev lidt længere end jeg havde regnet med, so sorry.

God vind derude med hvad end i har sat af mål. Vil vildt gerne høre om dem så i er altid velkomne til at skrive:) #bestainable

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESTAINABLE DAILY 12/1- Daily Blogposts i 2021