Tips Til Genbrugsshopping Med @fashthrifts - Bestainable Daily 10/1-2021

Self Care Monday – Bestainable Daily 11/1-2021

Indeholder reklame.

Selvom den værste mandag på året (også kaldet Blue Monday), skulle være d. 3. mandag i januar, så synes jeg, at den her kom godt derop af. Hvorfor ikke øve os lidt i, at vende en mandagsstemning til det bedre, inden den værste rammer i næste uge?  Hvis der er andre derude, som også har haft lidt monday blues i dag, så læs med. Udover mit yndlings morgen ritual med kaffe i sengen og en god podcast (inden dagen rigtig starter), ville jeg lige dele min nemme Mandags Beauty TO-DO:

 • Fjern al make-up (hvis du overhovedet magtede at dage det på i dag)
 • Ansigtsmaske! Jeg laver mine egne, i dag bliver det nok en lermaske, men hvad end du har i skabet will do. Du kan også finde nemme opskrifter her: DIY Anigstsmasker
 • Åben en flaske vin (hvis du ikke er på DRY January som mig, og fortryder) eller lav en kande te. Jeg kører en Rooibos, som er uden koffein og har læst et sted at modellerne drikker det for deres hud, så åbenlyst var jeg solgt!
 • Sæt din yndlings playliste eller yndlings tv-serie på.
 • RELAX, måske slippe de sociale medier og nyhederne lidt?
 • Oil Hair Mask: Mens jeg ser eller lytter til et eller andet, så vil jeg lige putte 2-3 skefulde kokosolie i håret. Nogle gange blander jeg det med arganolie, lidt sesamolie og nogle æteriske olier, men i dag er jeg for doven. Oliemasken gør håret utrolig fedtet, både spidser og hovedbund får en ordentlig tur. Det vil kræve en dobbelt hårvask at få ud. Jeg vil typisk lade det sidde i en knold til i morgen tidlig og vaske det ud der.
 • Når det er kommet i og min lermaske er begyndt at tørre lidt ind, så bliver den vasket af.
 • Sørg for at fugte godt med en face balm eller ansigtscreme, og så ellers tilbage til sengen eller hvor end du befinder dig mest komfortabel.
 • FACE ROLLER: Face Rolleren er et nemt beauty tool, særligt hvis du også gerne vil have fokus et andet sted, f.eks. serien på skærmen. Så det er hvad jeg magter i dag. Den kører jeg bare rundt i hovedet mens jeg drikker te og ser New Girl for 4. gang.
 • Dit ansigt har nu fået en lækker glød, og dine arme er trætte af at køre face rolleren. Så tid til lidt second screening, tjek dating app’en, like et kattememe, noget der gør dig glad, så måske forsøg stadig at undgå nyhederne (lockdown fortsætter, Trump er stadig smidt af Twitter og Sex and The City vender retur på HBO i 2022, så er du opdateret)
 • Hvis du er lidt extra og gerne vil booste din søvn ved at undgå skærmtid en time inden sengetid, så kan jeg anbefale at læse en bog, men igen, det er mandag, ingen screen shaming herfra! Den næste bog jeg skal i gang med (og som ligger her ved siden af mig) hedder “material girl, mystical world”, men kan absolut ikke garantere at det sker i dag.
 • Send en nice sms til den veninde du har tænkt på i dag, men ikke magtede at ringe til (vi kender det allesammen).
 • Booom, uanset hvor grå dagen har været, så lover jeg, at du i det mindste har fået blødere hård og måske en mindre vintergrå glød i ansigtet i morgen:)

Self Care redder ikke verden, men det kan redde nogle mandage (ikke alle, men et par stykker måske) #bestainable

Prøv også et Gellak kit og kom godt igang.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips Til Genbrugsshopping Med @fashthrifts - Bestainable Daily 10/1-2021