Self Care Monday - Bestainable Daily 11/1-2021

Gua Sha Fordele – Bestainable Daily 12/1-2021

Gua Sha har i mange år været det absolutte yndlings Beauty Tool herhjemme. Jeg laver selv mine produkter, og at massere mit ansigt med min hjemmelavede Face Balm og Gua Sha, er mit favorit step i min beauty rutine. Gua Sha’en kræver (i modsætning til Face Rolleren) at man har noget olie i ansigtet, som Gua Shaen kan glide med. Alle mine produkter er oliebaserede, så alt godt her. Ville lige liste alle fordelene ved Gua Sha’en, så er det bare op til dig om du vil kaste dig ud i det. Jeg køber mine Gua Sha hos Calmlish<3

Gua Sha Fordele

  • Gua Sha massage stimulere blodcirkulationen og giver en smuk glød i huden.
  • Den øgede blodtilførsel reducerer synlige linjer, rynker og fremmer hudens smidighed.
  • Porer i ansigtet bliver synligt mindre og jeg kan mærke en generel forskel på min hudstruktur allerede dagen efter brug af Gua Sha’en.
  • Du reducerer puffiness i ansigtet, farvel mørke rander og poser under øjnene. Det kommer selvfølgelig an på udgangspunktet, men kontinuerligt brug har virkelig gjort en forskel hos mig. Eller sagt omvendt, jeg kan tydeligt se på min ansigt når jeg IKKE får det gjort haha.
  • Øget blodcirkulation får også dine produkter til at trænge bedre ind i huden, win.
  • Massage er generelt afslappende for muskulaturen i ansigtet også, har du (som jeg) en tendens til at spænde op i kæben eller mellem øjnene, så kan du give de områder en dybere massage og falde i søvn med et helt afslappet og afstresset face.
  • Du kan få en Gua Sha i mange forskellige shapes og farver. De er alle gode i min optik, men læs mere om de forskellige former og fordele her.
  • Du kan også få en Gua Sha til kroppen som jeg elsker at bruge særligt på lår og baller. Det stimulerer også blodgennemstrømning i kroppen og er mit go to tool i kampen mod cellulites (som de fleste af os døjer med;)).
  • Bedste gave ide, særligt til hende veninden der har alt! (Køb den her)
  • Ser bare godt ud på badeværelseshylden, men pas må med at tabe den, det kan den ikke li’. Derfor bruger jeg den typisk i sengen, da jeg er klodset og har smadret et par stykker.

Bare det at tage noget tid ud af dagen til, at give dig selv lidt ansigtsmassage er en luksus. Du behøver ikke gøre det hver dag eller bruge 10 minutter på det hver gang. Jeg kombinerer det ofte med en serie i sengen, en god bog eller gør det imens jeg taler i telefon. Jeg kan vitterligt se og mærke en forskel når jeg får brugt min Gua Sha minimum 3 gange om ugen, de dage jeg laver Face Yoga bliver den en lidt kortere omgang til at slutte af på. Hvis du har yderligere spørgsmål om Gua Sha’en så skriver du bare:) #bestainable

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Self Care Monday - Bestainable Daily 11/1-2021