Gua Sha Fordele - Bestainable Daily 12/1-2021

Face Yoga Gym – Bestainable Daily 13/1-2021

Det blive ikke lige foreløbig vi kommer til at åbne landet op, og vi kæmper alle med at bevare optimismen. En anden ting jeg kæmper for at bevare, så er det styrken i mit ansigt og alle de fordele som Face Yoga bringer med sig. Har sammen med Niki Terlich og Tanja Eskildsen, skrevet en Face Yoga bog som udkommer 18. marts 2021. Hvis du ikke kan vente så længe, ville jeg give dig link og 7 dages adgang til Nikis nyeste Face Yogi Gym<3

Du får adgang via linket her: Faceyogi Life Gym

Jeg blev fuldstændig grebet af Face Yoga da jeg fik prøvet det, og som personlig træner giver det simpelthen så meget mening for mig, at vi også kan træne vores ansigt for at holde det “fit”.

Personligt har jeg her det sidste år oplevet at min hovedpine (som ramte samtidig med Corona og hjemmearbejdsplads) forsvandt, mit ansigt åbnede sig op, jeg så friskere og yngre ud samt fik en skøn glød, ligesom jeg oplever med Gua Sha massagen. Jeg nyder at kombinere det, og selvom jeg ikke gør alt perfekt hver dag, så har jeg set og mærket en forskel på egen krop/face.

Jeg vil hellere bruge lidt tid på at holde musklerne i form og mit face på plads, end jeg vil bruge tid og penge på indsprøjtninger der giver volume (men gør jeg ikke kan bruge min Gua Sha på de områder) eller sprøjter der lammer musklerne, så er det i hvert fald svært at aktivere dem og træne dem stærkere. Det er et personligt valg, og jeg shamer ingen, you do you guys;) Men er du også nysgerrig på face yogaen, så giv det et skud. For mig er det en holistisk og bæredygtig tilgang til aldring og anti-aging. Du kan sagtens kombinere face yoga med kosmetiske indgreb, har du spørgsmål så skriv endelig. Stay strong derude og bestainable.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gua Sha Fordele - Bestainable Daily 12/1-2021