Face Yoga Gym - Bestainable Daily 13/1-2021

Ting jeg ikke køber #1 – Bestainable Daily 14/1-2021

At leve en Zero Waste livsstil er noget jeg stræber efter, men langt fra praktiserer til perfektion. Det er noget jeg med små skridt har begivet mig ud i stille og roligt, og uge for uge, år for år kommer tættere på. Jeg kigger hele tiden mine køb igennem og forsøger at finde bæredygtige og genbrugelige alternativer. Mit seneste køb er f.eks. disse tandstikker. Har egentlig ikke haft tandstikker i mit hjem længe, men har brugt dem på restauranter og haft et par stykker liggende i tasken. Genbrugelige tandstikker vidste jeg faktisk slet ikke var en mulighed, men vupti, så var de her og jeg købte med det samme.

I min taske har jeg altid et lille “Zero Waste Kit” med mig, udover min vandflaske og kaffekop. Ville derfor lige vise hvor nemt og simpelt der er at have med sig. Det fede ved genbrugelige alternativer, er åbenlyst at det er et enkelt køb, og så skal der ikke længere stå tandstikker, poser osv. på indkøbslisten, nemt og penge sparet i længden.

Zero Waste To-Go Kit

Det virker som små ting, men jeg går op i de små ting. Selvom jeg ved det ikke redder verden alene, så er det et lille skridt jeg nemt kan tage, der ikke gør mit liv mere besværligt, men sparer denne klode for lidt af mit skrald.
Min taske er fra Kintobe og en reklamegave (som jeg elsker<3).

Hvad har du altid i din taske??? #bestainable


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Face Yoga Gym - Bestainable Daily 13/1-2021