Ting jeg ikke køber #1 - Bestainable Daily 14/1-2021

Infrared Sauna Blanket – Bestainable Daily 15/1-2020

2020 var året hvor jeg shoppede! Efter et helt år i 2019 på min Zero Shopping Challenge, så havde jeg egentlig ok god samvittighed da 2020 og pandemien ramte og mit rejsebudget blev brugt på at opgradere mit hjem og garderobe. Livet under lockdown blev bare en smule bedre. Jeg kommer til at lave en liste over mine bedste køb, MEN det som har fået mig igennem vinteren (so far) er mit Infrared Sauna Blanket (sovepose haha) fra Koanna. Når man ikke kan komme til de varme lande, så må de varme lande komme til dig am I right?

I de gode gamle dage, hvor man stod op og tog på arbejde, så ville jeg træne om morgenen og ofte også lige smutte en tur i sauna bagefter. Jeg elsker at svede igennem og jeg kan se og mærke en forskel på min hud når det sker jævnligt. Under lockdown er mit gym (og dertilhørende sauna) lukket, jeg kan ikke komme til Hot Yoga i Senses OG får heller ikke intensiteten så højt op i mine hjemme workouts, at det kan fremprovokere samme svedmængder.

MEN SÅ, som om Siri havde læst mine tanker og længsler, blev jeg spammet med reklamer for Koanna og deres “sauna sovepose”. Jeg har en skøn 2værelses, men ikke med plads til at installere en sauna haha. Derfor var jeg nem at lokke til at investere i en sammenfoldelig sauna, som jeg bare kan rulle ud på min seng.

Der er mange fordele ved sauna, ved godt at varmen ikke er for alle, men jeg ELSKER DET. Jeg tænder den, får et håndkælde rullet ud og så kravler jeg ellers ned og lytter til en meditation mens jeg drømmer mig væk til en strand eller livet ved en pool.

Hvad det har gjort for mit mentale helbred har i hvert fald for mig været alle pengene værd. Billigt er det ikke, men de 2 måneder jeg har haft den indtil videre, og de mentale “rejser” jeg har fået ud af det, har været alle pengene værd.

Vil lige slutte af med at liste de fordele der er ved sauna som jeg har læst mig til via kære mamma google, og så ønske dig en herre god fredag #bestainable

Sauna Fordele

  • Reducerer stress (hvem har ikke brug for det for tiden?)
  • Sætter gang i blodomløbet
  • Sænker blodtrykket
  • Sveden og varmen får din hud til at udskille affaldsstoffer
  • Reducerer smerter ved f.eks. menstruation og andre muskelspændinger
  • Glød til huden, og dem der følger med her på bloggen ved at jeg er all about that glow up!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg ikke køber #1 - Bestainable Daily 14/1-2021