Infrared Sauna Blanket - Bestainable Daily 15/1-2020

Lockdown Lørdag Part 2 – Bestainable Daily 16/1-2021

 

Sidste lørdag postede jeg et super overskuds-agtigt “what to do” på en lørdag hvor landet er lukket ned. I dag, not so much. Startede dagen godt med træning! Lyder sikkert også overskuds-agtigt, men sandheden er, at det er mit job, dvs. jeg blev betalt for at træne online på Senses Live Stream haha. Men det skete og jeg fik en kop kaffe i solen med et par veninder #bliss. Så kom jeg hjem, hoppede i min sauna sovepose, gik i bad (uden at vaske mit fedtede hår) og var mega klar på en produktiv lørdag, yay.

Det var kl. 13ish, nu er klokken 20.30, og hvad jeg har præsteret er følgende:

 • Set hele første sæson af The Duchess på Netflix plus en dokumentar om the Night Stalker (scary shit)
 • Alt imens jeg var på min telefon og dermed nåede min 3 timers limit (som jeg har sat på min telefon) på sociale medier, så no more IG til mig. Kan derfor ikke rigtig anbefale The Duchess, for jeg har vitterligt ikke set med.
 • Havde en mindre krise over at Wolt havde for travlt til at levere i mit område (har i prøvet det???)
 • Klarede ovenstående krise ved at spise popcorn og smoothie til aftensmad:(
 • Fandt chokolade i skabet, det løftede humøret.
 • Har undgået min opvask som var den pesten (eller the rona), kun tilføjet til bjerget der pt. er i mit køkken.
 • Fandt ny dokumentar om Crack i USA, den kan anbefales.
 • Begyndte at skrive det her blogpost for stadig at ignorere min opvask, og kunne ikke overskue at skrive om andet hvor jeg skal finde billeder på min telefon. (man kan mene at så burde jeg ikke skrive noget overhovedet, men nu havde jeg sagt jeg ville skrive lidt hver dag, så det holder jeg!).
 • Været mere end almindelig taknemmelig for at bo alene, og ikke skulle tage hensyn til nogen som helst.
 • Brugt min Gua Sha og min vibrator (nu får jeg set om min mor læser med).
 • Ligget i min seng samlet 7,5 time, men drukket 3 liter vand!
 • Brugt de sidste 30 min på at skrive det her post og overvejet hvor vidt jeg skal tage den opvask og gå i seng (igen), eller bare få startet det Starwars marathon jeg har udskudt hele min levetid.

Håber du har en spændende og inspirerende lørdag, det havde jeg ikke i dag, men har elsket den alligevel. Mest fordi solen skinnede, shit hvor er det lækkert. Hvis jeg nogensinde får børn, så har jeg lavet en mental note om at huske tilbage på denne dag hvor jeg bare kunne lave ingenting med god samvittighed<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Infrared Sauna Blanket - Bestainable Daily 15/1-2020