Smoothie Prep & Mindre Madspild- Bestainable Daily 17/1-2021

DIY Deodorant Opskrift #naturligbeauty – Bestainable Daily 18/1-2021

Min bog Naturlig Beauty udkom tilbage i 2018, men stadig fyldt med alle mine yndlingsopskrifter, som jeg selv slår op i når jeg skal lave nye produkter. Derfor ville jeg dele en af mine absolutte yndlingsopskrifter fra bogen, nemlig min deodorant! Det er nok den eneste opskrift jeg stadig følger 100% til punkt og prikke, da den bare ikke fejler.

Opskriften var den jeg testede mest, da ingen kan overskue en deo der ikke virker, uanset hvor naturlig den er! Første runde var på mig selv, brugte samme T-shirt i 3 dage. Gik selvfølgelig i bad i mellem og tog nyt lag på. Sov ikke i den før sidste dag men ellers var den på. Listen over hvad den blev udsat for over de 3 dage var blandt andet nedenstående:

  • Valby bakke på cykel
  • Træning
  • Date-stress
  • Og det med at være 10 minutter for sent på den til et vigtigt møde = løb!

Der gik 3 dage før jeg kunne lugte det mindste, og det var bedre end hvad jeg nogensinde har oplevet med en traditionel deodorant. Næste runde var veninder (de plager mig stadig om at lave den til dem i dag), deres mænd og så lokkede jeg en date med på mit træningshold i Senses (med min deo på) så jeg kunne dufte ordentligt efter efterfølgende;) DEN BESTOD og opskriften kom i bogen!

Opskriften og ingredienser kommer nedenfor, og i kan se den på billedet her. Den behøver ikke være blå men det har jeg syntes var meget cute og har ikke oplevet noget problem med mit hvide tøj endnu. Er du i tvivl så drop Azulen.

Samlet med alle ingredienser ligger den i den dyrere ende af mine produkter, særligt første gang du handler ind til den. Men jeg ser det som en samlet pris for alle de beauty produkter jeg laver. Ingredienserne går igen og jeg brugte heller ikke billige deodoranter før. Vi er vandt til at betale mange penge for ansigtspleje, men der sparer jeg en del, og når jeg siger dyr så snakker vi stadig ikke over 70 kr. per beholder. Det kommer an på hvilke ingredienser du køber og om du køber stort ind eller bare lige hvad du skal bruge.

BESTAINABLE DEODORANT

Ingredienser:

  • 3 spsk. shea butter
  • 2 spsk. kokosolie
  • 3 spsk. natron
  • 2,5 spsk. arrow root (majsmel kan bruges)
  • 1 spsk. kaolin ler
  • 8 dråber æterisk olie efter eget valg (har en lang guide i min bog Naturlig Beauty)

Fremstilling:

De faste olier smeltes i et vandbad eller en chokoladesmelter. Tilsæt alle ingredienser, lad det køle lidt inden de æteriske olier kommer i. Sæt den på køl men rør i den hvert 3. minut for at undgå at der er bundfald. Når den er tyk i den hælder du den over i din lufttætte beholder og lader den køle til den størkner. Når den skal bruges har du den bare på badeværelset eller i tasken og så bruger jeg gerne en lille ske eller negl (husk rene fingere) til at få det op. Den er meget drøj i brug og smelter i fingrene så du kan smøre den ud i din armhule #nemt

Der er mange flere opskrifter i min bog som du kan købe her #bestainable #NaturligBeauty

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie Prep & Mindre Madspild- Bestainable Daily 17/1-2021