Secondhand Hunting - Bestainable Daily 19/1-2021

Polenta Pigerne – Bestainable Daily 20/1-2021

Når man ikke ser mennesker særlig tit og har arbejdet hjemme siden marts 2020, så er det de små ting man pludselig ser rigtig meget frem til. Hvad der virkede som en normal onsdag aften med middag sammen med et par veninder, er pludselig ugens højdepunkt. I dag skulle jeg ellers have været til 40års retreat på Skodsborg med en god veninde der fylder rundt i dag, men det er desværre aflyst og jeg forsøger at holde min sociale cirkel lille. Derfor er det i stedet “Rona Familien” der kommer på besøg.

Vi ville gerne lave et sundt men lækkert måltid og er alle helt tossede med polenta aka. majsgrød. Jeg er selv super dårlig til at lave det, så har inviteret pigerne over til selv at lave mad i mit køkken (kæmpe Corona hack og næsten nemmere end Wolt).

Sådan som vi laver det, så er det bare en majsgrød på vand og lidt soyafløde, smagt til med salt og pepper. Dertil steger vi en masse grøntsager som vi så putter ovenpå plus noget hot sauce (vigtigt!).

Mega mega nemt, vegansk og glutenfrit (hvis man er til den slags). En god måde at få en varm vinterret men med en masse grøntsager.

  • Polenta (lavet med vand og lidt soyafløde)
  • Champignon med sesamfrø
  • Spinat
  • Courgette
  • Broccoli
  • HOT SAUCE, min favorit er fra min en af mine yndlings cocktail barer Balderdash haha.

Her er lidt billeder med pigerne fra i sommers hvor højdepunktet var Gorilla i Kødbyen til kl. 00.00 haha. Kirstine & Julie (ejer af This Way, et mega luksus rejsebrand).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Secondhand Hunting - Bestainable Daily 19/1-2021