HVILKEN TO-GO KOP SKAL DU VÆLGE? - Bestainable Daily

Rene Make-up Børster – Bestainable Daily

Selvom jeg claimer, at jeg  ikke er fanatisk med rengøring og generelt ikke er bange for bakterier hist og her, så er der alligevel nogle steder hvor jeg er særligt opmærksom. Kan godt være der ikke bliver støvsuget hver uge, men én ting jeg er en smule fanatisk med, er mine make-up børster. De kommer i tæt kontakt med mit ansigt dagligt, (i hvert fald når verden ikke er ramt af en pandemi) og jeg har en sart hud som jeg ikke ønsker at provokere.

Er jeg doven med sengetøjet ville jeg også nøjes med i hvert fald at skifte pudebetrækket, da det er det mit face bruger 8 timer (på en god nat) gnubbet op af.

Selvom dette tip egentlig er med i min bog Naturlig Cleaning, så burde det nok også have været i min Beauty bog, da der godt kan gemme sig en del bakterier i dem, der kan genere din hud unødvendigt. Da jeg var yngre vaskede jeg dem med min shampoo og balsam ligesom mit hår, men nu hvor jeg er gået over til ler og sæbebar, er det sidstnævnte jeg bruger til mine børster #zerowaste.

Der findes en masse special produkter på markedet, og kan godt se at en spray kan være smart for en make-up artist der skal rengøre børster hurtigt og løbende. Jeg vil bare gerne gøre det super grundigt engang hveranden uge.

Jeg bruger ikke super meget make-up, brugte jeg flydende foundation osv. dagligt ville jeg gøre det engang om ugen.

BONUS: Udover at børsterne er rene og derfor mindre tilbøjelige til at forårsage urenheder, så er det også nemmere at arbejde med din makeup og få et pænere og mere ensartet resultat.

Jeg bruger meget olierede produkter til min hud, og det gør også at hårene på børsterne får olie på sig og kan klumpe mere sammen.

HOW-TO

Jeg tager simpelthen bare en sæbebar og putter vand på børsten og gnider den på sæbebaren til det skummer godt op. Så masserer jeg børstehårene og skyller efter. Alt efter hvor beskidte dine børster er, kan du gøre det 2-3 gange før vandet bliver helt klart. Til sidst klemmer jeg vandet ud af børsterne med et håndklæde og lader dem tørre natten over #nemt! #naturligcleaning

Du kan få opskrift på sæbebarer i begge mine bøger eller købe en bæredygtig version i din egen helsebutik<3 #zerowastecleaning


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVILKEN TO-GO KOP SKAL DU VÆLGE? - Bestainable Daily