Rene Make-up Børster - Bestainable Daily

Lockdown Lørdag Part 3 – Bestainable Daily 23/1-2021

Når jeg kigger tilbage på vores første lockdown i marts, så blev mine lørdage på en eller måde lidt “hellige”, blev doven, så hvis jeg først havde været ude 1 gang, så skulle der meget til at lokke mig ud igen. Denne gang er ingen undtagelse, bortset fra at vi kører online hold i Senses, så jeg HAR faktisk været ude og aktiv i dag. Jeg har altid en ide om, at jeg skal lave alt muligt, to-do listen er uendelig, men lige præcis lørdagen er blevet min weekend hvor jeg kan lade op, så må alle projekter og side hustles vente til i morgen. Har ikke rigtig bemærket det før nu, men kan egentlig meget godt li’ det:)

En rolig dag uden “skulle” og “burde”. Det betyder opvasken, sidste rettelser på Face Yoga bog, billeder til et blogpost (altså et med noget ordentligt indhold) og tekst til nogle andre projekter må vente til i morgen. “Mañana, Mañana” eller hvad er det man siger på spansk?

Så hvad  er status på den her lørdag? Nooot much… Læs derfor kun videre hvis du har en kedelig lørdag som mig og er frisk på at se/læse/høre hvad som helst. Har du reelt set lidt indhold i dit liv, så brug tiden på det i stedet. Der er ikke meget du vil gå glip af i dag, men kan også være du bare forsøger at undgå opvasken som mig, så er det bare helt i orden;)

Lockdown Lørdag #3

  • Drak kaffe i sengen og lyttede til en podcast mens jeg scrollede på IG.
  • Lavede en Gulerodsjuice, har forsøgt at gøre det hver morgen her i januar, cravede det i mellem jul og nytår og nu er jeg blevet lidt besat. Har solgt min juicer (og hader at gøre den ren) så bruger min elskede Nutribullet og strainer juicen bagefter. Opskrift længere nede, lavede min første Reel på IG, very proud.
  • Så underviste jeg Cardio Core Floor på Senses Live Stream. Er begyndt at vænne mig til at undervise online, men det er sgu underligt at snakke med sig “selv”, og hårdt at træne samtidig med at man skal forklare, tælle og holde øje med tiden haha.
  • Kaffe med nogle veninder, det er rutinen efter hold, så hopper vi forbi Kihoskh på Vesterbro, får en kaffe (selvfølgelig med vores to-go kopper), går en tur og vender verdenssituationen. Sådan bliver jeg også stimuleret socialt og kan kravle hjem i min hule igen.
  • Det var møg koldt udenfor, så hoppede i min sauna da jeg kom hjem, så indtil videre præcis den samme lørdag som sidst. Og som sidste lørdag, har jeg kun forladt min seng for at gå i køkkenet og lave/hente mad/snacks.
  • Tror det eneste nye er en ny TV-serie jeg har fundet, men ikke ved om jeg kan lide endnu, føler jeg har set ALT.
  • OG har shoppet på Trendsales<3

Det er en af de aftener hvor jeg enten går i seng om en time og vågner møg tidligt, eller ligger og scroller på min telefon til kl. 02.15 uden at opdage det. Godt at vide, at selv under lockdown kan nogle dage være uforudsigelige haha… #bestainable

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rene Make-up Børster - Bestainable Daily