Non Bake Brownie - Bestainable Daily 26/1-2021

Vinterhud og Vintertræt – Bestainable Daily 27/1-2021

Kender i det når man ser et meme på IG, som bare virkelig taler til en? Som om det blev posted kun for dig. Sådan havde jeg det med dette meme.

“When you’re doing skincare but your skin don’t care”, det følte jeg. Så hvis du, som jeg, døjer med en hud der mere tør end den plejer men slår mere ud. Får massage, face yoga, you name it, men stadig ser træt ud og poserne under øjnene vokser. Så vil jeg bare sige, det er HELT normalt, be kind.

Din hud har en tendens til at spejle ens indre, det gør min i hvert fald. Så hvis jeg er vintertræt/coronatræt, så ser jeg det næsten på min hud før jeg føler det selv. Det er vigtigt ikke at gå i panik. Vi bor i et land med sæsoner, og det er svært for huden at finde hovede og hale i, lidt ligesom dine planter derhjemme. Pludselig får den ikke samme solmængde, det bliver markant koldere end det var for nogle uger siden og din hud reagerer. Der kan gå lidt tid, men kan kan se og mærke at det er blevet koldere og mine læber sprækker trods litervis af lipbalm. Der kommer små knopper selvom jeg fylder mig med grønne smoothies og masser af vand. IT JUST DOESN’T CARE.

Heldigvis ved jeg, at det ville have været værre hvis jeg IKKE tog mig af min hud, og når det afspejler mit indre og beder om ekstra pleje, så har jeg nok også selv brug for det. Mange uger med hovedet begravet i en skærm (arbejde, skriveri, IG og Netflix) giver ikke det samme som en lang gåtur i de få soltimer vi har.

Prøv ikke at reagerer med hårde og udrensende masker, men giv fugt, pleje og lidt ekstra omsorg. Ansigtsmassage (med fingrene, Gua Sha eller Face Yoga), lidt træning/gåtur der får blodet pumpet rundt i kroppen og masser af fugt. Det skal nok vende igen og det samme skal vores vintertræthed. Januar er altid træls, men nok lidt et par gange værre i år med lockdown, men dagene bliver længere og solen er på vej. Hold ud og tjek evt. nogle af disse ansigtsmasker ud som giver fugt #bestainable.

Banan & Gurkemeje Maske
Havre & Matcha Maske

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Non Bake Brownie - Bestainable Daily 26/1-2021