Vinterhud og Vintertræt - Bestainable Daily 27/1-2021

8 Tips Til Hjemmetræning – Bestainable Daily 28/1-2021

Kunne lige tilføje at dette er tips fra den absolut mest dovne træner på planeten jorden. Jeg har aldrig rørt mig så lidt som nu, og har egentlig nydt det. Lige indtil jeg begyndte at få mareridt om at Senses (hvor jeg underviser) åbnede, og jeg ikke engang var i form til at komme derhen. Så måtte jeg lige tage mig sammen.

Under første lockdown nød jeg næsten at have mine weekender fri, ikke at behøve skulle noget som helst der fik min puls op. Udover trapperne til 4. og lidt panik over verdenssituationen hist og her. Men på et tidspunkt blev det for “behageligt”. Blev kun mere og mere sløv, fik ondt i lænden og manglede virkelig de endorfiner som træning giver mig. SÅ jeg måtte i gang.

Har siden marts arbejdet hjemme og er nu begyndt at undervise online 1 gang om ugen, så der får jeg i hvert fald trænet. Her i januar har jeg givet mig selv en udfordring om at lave minimum 15 minutters yoga dagligt. Det bliver ofte til mere, og så har jeg været nemmere at lokke ud og gå en tur haha. MEN at træne hjemme, uden det sædvanlige udstyr og måske uden din yndlings instruktør kan være hårdt. Der er så mange undskyldninger for IKKE at gøre det og INGEN holder dig op på det. Hvem siger noget hvis du bare beslutter dig for at gøre det i morgen? (for 4. dag i træk).

Det er hårdt at starte forfra, så her er mine bedste råd til træning hjemme, og det kommer absolut fra en som har måtte testet alle app’s og mærkelig tricks til at motivere sig selv!

8 TIPS TIL HJEMMETRÆNING

1. Sænk forventningerne til dig selv. Det er helt normalt at ens ydeevne kan svinge fra dag til dag, men de nye omgivelser og hjemlige forstyrrelser kan godt spille ind.
2. Find pladsen. Alt behøver ikke være perfekt, og der skal muligvis rykkes lidt rundt for at gøre plads til en måtte. Men at føle at du har friheden til at bevæge dig er en stor hjælp.
3. Prioriter tiden. Ligesom du ville hvis du skulle på et hold i et studie, så sæt tiden af i kalenderen.
4. Prøv noget nyt. Variation i din træning kan godt være en motiverende faktor. Nu har du muligheden for at teste hold af hjemmefra, som du måske ikke har overvejet før. Du kan holde pause eller hoppe fra når det passer dig og uden det skaber nogen underlig stemning på et hold. De fleste app’s giver en gratis prøveperiode, så spring ud i det.
5. Undgå at sammenligne. Uanset om du hopper på et hold du plejer eller med en instruktør du kender, så vil det ikke være som det plejer. Det kan være med både positive og negative forskelle, men se det som en ny oplevelse.
6. Juster løbende. Du vil undervejs finde ud af hvad der fungerer for dig derhjemme og hvad der ikke gør. Måske morgentræningen ikke fungerer når børnene er hjemme, så tidspunktet skal rykkes? Det er helt ok.
7. Lav din egen playliste! Jeg tager tit lyden fra mine app’s eller skruer ned så jeg kan hører min egen musik, som jo er MEGET bedre haha.
Kan lige dele min playliste her;)
8. Træn med en fra din corona-familie, eller få dig en trænings-buddy som holder dig op på din træning. Man kan f.eks. lave konkurrencer om hvor mange skridt man når og sende screenshots fra sin telefon. Med apple watch kan du dele din data og sætte konkurrencer op med andre på flere parametre, det er mega smart:) Hvem elsker ikke en lille konkurrence?
Hvis du har andre gode tips, så send dem endelig min vej!! #bestainable

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterhud og Vintertræt - Bestainable Daily 27/1-2021