8 Tips Til Hjemmetræning - Bestainable Daily 28/1-2021

FACEYOGA ny bog! – Bestainable Daily 29/1-2021

2020 var et hårdt år, men også et år hvor min produktivitet blev sat alvorligt på prøve. Jeg færdiggjorde og udgav min 3. bog  Challenge-Metoden i marts (yes, what a timing). Fik muligheden for at ghostwrite for første gang, og have et skønt samarbejde med dygtige Julia Sofia på hendes 3. bog Uperfekt, Perfekt. Den blev skrevet over sommeren og udkom i november. Mens jeg skrev den, blev jeg kontaktet af min veninde Tanja Eskildsen og min nye face yoga guru Niki Terlich, som spurgte om jeg ville være en del af deres face yoga bogprojekt. Det kunne jeg naturligvis ikke sige nej til. Det var på et hængende hår vi fik første udkast til manus klar inden jul, og nu sidder vi med de allersidste detaljer inden det ryger til trykken.

Faceyoga udkommer 18. marts (udgives af forlaget Grønningen1), og jeg kunne ikke være mere excited og stolt! Det er den perfekte bog til at starte med at forstå og praktiserer faceyoga. Jeg er selv virkelig hooked og glæder mig til at have den i hænderne og kunne slå op pg følge programmerne deri. Billederne er blevet SÅ smukke takket være Ann-Mari Klæstrup.

Jeg håber i vil tage godt imod den, og den kan forudbestilles allerede nu hvor du får et gratis faceyoga og Gua Sha kursus med #win.

Faceyoga har virkelig været en lifesaver for mit ansigt siden jeg startede for snart et år siden. Og som personlig træner, hvor vi jo arbejder med musklerne i kroppen, så er det fedt at få ansigtet med og se forskellen. Glæd jer! #bestainable.

FORUDBESTIL HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 Tips Til Hjemmetræning - Bestainable Daily 28/1-2021