FACEYOGA ny bog! - Bestainable Daily 29/1-2021

Bøger til februar – Bestainable Daily 30/1-2021

Lørdags Lockdown part 4. Dagen har lignet alle andre lørdage, bortset fra at jeg IKKE skulle undervise om formiddagen, så jeg lå i sengen, drak iskaffe under dynen og hørte musik til kl. 12. Så gik jeg den obligatoriske tur med en veninde, fik kaffe og gik hjem igen. Dyrkede yoga, lavede mad og begyndte at se The Good Place for 3. gang på Netflix. Så besluttede mig for, at i februar skal der læses mere og ses mindre Netflix. Alt foregår foran en skærm for tiden, arbejde, møder, skriveri, denne blog, Netflix/underholdning, alt. Så måske er Læse Challenge er det som skal til.

Har haft disse 3 bøger liggende som jeg ville læse, men får aldrig læst så meget når jeg er i gang med at skrive/rette bog selv. Men nu er Faceyoga bogen næsten sendt til tryk, så nu skal jeg i gang med at læse:) Så i februar er planen at disse 3 bøger skal læses!

Material girl, mystical world fik jeg anbefalet af en god veninde sidste år, så den er nummer 1 på listen. Er allerede nået til side 20, så yay me.

The War of Art var også en anbefaling fra en ven. For alle os kreative væsner der gerne ville færdiggøre flere projekter (så vidt jeg kan læse på bagsiden), lad os se om jeg kan starte med at få læst hele bogen:)

Vi Er Sammen Om At Mærke Det fik jeg tilsendt i gave fra People’s Press, til os som er lidt nervøse over klimakrisen haha, så yes, den skal også læses i februar. Burde holde mig nogle timer fra computeren.

Hvis du selv er med på at læse lidt mere i februar, så send mig endelig din bogliste, hvis alt går godt skal jeg bruge ny inspiration til marts #bestainable.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FACEYOGA ny bog! - Bestainable Daily 29/1-2021