Bøger til februar - Bestainable Daily 30/1-2021

DRY JANUARY COMPLETED – Bestainable Diaries 31/1-2021

I DID IT! Hele januar uden alkohol. Har gjort det før, og mange sagde det ville være nemt denne gang nu hvor alt er lukket. Men nej. Faktisk følte jeg bare, at jeg fik taget det sidste “sjov” fra mig haha. Tror generelt jeg har drukket mindre end jeg plejer siden marts 2020, men i år har der været flere episoder hvor jeg har tænkt “nu kunne jeg godt bruge et glas vin”. Gav ikke op, gennemførte, men har det givet mig noget livsændrende med sig, nej desværre. Eneste optur er, at jeg besluttede mig for noget, og så gennemførte jeg:) Så nu er januar 2021 slut, det er stadig koldt, stadig mørkt og stadig lockdown, men i det mindste 1 måned tættere på forår<3 Fik også testet nogle alkohol fri varianter af drinks og vin, men ikke meget og intet jeg kan anbefale desværre.

Du kan læse om min Dry Januar 2019 her, der lærte jeg lidt mere og havde flere “klassiske” udfordringer som dates, fødselsdage og et social liv generelt haha.

Føler du at denne pandemi har fået dit alkohol forbrug til at stige, og har lyst til en ændring, så vil jeg klar anbefale en måned uden. Det behøver ikke være januar, det er bare at beslutte sig og tage det én dag ad gangen #bestainable.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger til februar - Bestainable Daily 30/1-2021