DRY JANUARY COMPLETED - Bestainable Diaries 31/1-2021

Februar Challenges – Bestainable Daily 1/2-2021

Vi overlevede januar 2021, nu er februar her, og jeg er klar til nye udfordringer. Jeg gennemførte min Dry January! Har dyrket yoga hver dag og generelt fået rørt mig mere end lockdown i 2020, så yay me. Skal nok lave en opfølgning på alle januars udfordringer, men nu skal vi i gang med februar:) Her er de udfordringer jeg vil give mig selv!

FEBRUAR CHALLENGES:

 • Læse 3 bøger!
  Netflix har vundet alt for mange timer i mit døgn og har ikke sovet så godt de sidste uger, så tænker at mindre skærmtid inden sengetid måske er vejen frem. I hvert fald noget jeg lige kan teste. Har derfor også valgt bøger jeg har som “ægte” bøger, og ikke på min iPad eller Kindle.

 

 • 10.000 Steps
  Det gør mig virkelig godt at få bevæget mig, og det er lykkedes de sidste par dage og har haft det MEGET bedre mentalt bagefter. Synes mit mood svinger meget, så vil forsøge at få lidt flere aktivitets points ind.

 

 • Workouts
  Jeg har virkelig nydt at få dyrket yoga hver dag, men vil også gerne have lidt mere styrketræning ind. Så fortsætter med 15 minutters yoga de dage jeg IKKE får lavet andet, men ellers er min plan at få styrketræning fast ind 3 dage om ugen. Tirsdag, Torsdag & Lørdag er planen.

 

 • Minimalist Light Fortsætter
  Så af med 1 ting hver dag, læs mere her.

 

 • Secondhand Shopping
  Kører også stadig, har købt min første sweatshirt på trendsales og har pt. har den på 3 dage i streg. Læs også mere om den challenge her.

 

Det var alt, håber jeg får en mere stabil måned humør mæssigt, men ellers klarer jeg nok også denne måned med op og nedture haha. Håber du har det godt derhjemme #bestainable.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRY JANUARY COMPLETED - Bestainable Diaries 31/1-2021