Yoga Hver Dag i Januar - Bestainable Daily 2/2-2021

TEST: Ear Candles – Bestainable Daily

Som mange andre, har jeg brugt MANGE timer på sociale medier de sidste mange måneder. Nogle gange falder man bare over nogle life hacks og gadgets, som gør en lidt mere nysgerrig end andre. Sådan havde jeg det med Ear Candles, så jeg bestilte dem!

Hvis du læser om dem, så kan de åbenbart kurere alt i hele verden, og er næsten bedre for dig en end grøn juice, spirulina og 8 timers søvn. Det tror jeg ikke helt på, og ville udelukkende se hvad de egentlig kunne i forhold til at rense ørerne. Vil du gerne ned i det rabbit hole, som det er at læse om alle fordelene (og ulemperne), så googler du bare løs;)

Fredag havde jeg en Burger Date med en veninde, så besluttede mig for, at tage dem med. Tænkte ild og lys i ørerne er et two man job, bare for sikkerhedens skyld. Vi satte en tøsefilm på og gik i gang.

Hver ører skal have 1 lys, og det tager 7-10 minutter før det brænder ned, imens skal du lige klippe toppen af lyset af og til, så det ikke falder ned og brænder dig. Når det er brændt ned, klippede vi det op, og AD, der var helt sikkert ørevoks, men måske også rester for lyset. Det var en underlig oplevelse, men helt sikkert underholdende.

Bagefter skal man lige rense ørerne engang, og så er du done. Weird! Men nok ikke noget jeg ville forsætte med haha. Kunne hverken høre eller sove bedre bagefter. Vil jeg anbefale det? Næ, kun hvis du virkelig keder dig eller vil prøve noget nyt på din self care sunday haha.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoga Hver Dag i Januar - Bestainable Daily 2/2-2021